KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ

KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ

FOKOZOTT ÓVATOSSÁGGAL

Kérjük vendégeinket, fokozottan figyeljenek a higiénés szabályok betartására.

  • A szálloda, a szálloda étterme és valamennyi szolgáltatási egysége - beleértve a wellness, fitness, gyógyászati részlegeket is - szabadon látogatható, nem szükséges védettségi igazolványt felmutatni.
  • A szállodát külföldi vendégek is korlátozás, védettségi igazolás felmutatása nélkül látogathatják.
  • Maszk használata a munkavállalók részére kötelező. Vendégek is viselhetnek maszkot, amennyiben nagyobb biztonságban érzik magukat.
  • A szálloda valamennyi szolgáltatását, ideértve a szobaszolgáltatást is, csak fertőzés- és tünetmentes vendégek vehetik igénybe.
  • Amennyiben a vendég a szállodai tartózkodása során a fertőzésre jellemző tünetek bármelyikét (láz, száraz köhögés, nehézlégzés, hirtelen szaglásvesztés, ízérzés hiánya vagy zavara) észleli magán, köteles erről haladéktalanul szóban vagy írásban tájékoztatni a szállodát. A haladéktalan tájékoztatás elmulasztásából eredő károkért a vendég felelősséggel tartozik
  • Családi vagy magánrendezvényen maximum 100 fő lehet jelen az ott foglalkoztatottakon kívül.
  • Családi vagy magánrendezvényen a zeneszolgáltatás megengedett.
  • Egyéb rendezvény zárt térben létszámkorlát nélkül, de kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkezők részére tartható. Szabadtéren 500 fő alatt igazolvány nélkül, 500 fő felett szintén csak igazolvánnyal.
  • Szilveszterkor az ültetett, tánc nélküli, ünnepi vacsorán a szállóvendégek védettségi igazolás nélkül is részt vehetnek.
  • Zenés, táncos rendezvényen védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégek vehetnek részt.

A kormányrendelet vagy egyéb hatósági intézkedés vagy a körülmények változásának függvényében módosulhatnak a szállodai rendelkezések.

A szálloda működésével kapcsolatos legtöbb kérdésére választ találhat a gyakori kérdések menüpontban.

Vigyázzunk egymásra! Jó egészséget kívánunk!

Szeretettel várjuk Vendégeinket!

Parádfürdő, 2021. december 13.

Erzsébet Park Hotel***Superior, Parádfürdő

Aktualitások, hírek a hotelből és környékünkről

Mofetta kezelés

Mofetta kezelés

Széndioxidos gyógygázfürdő a Mátra szívében! A mofetta kezelés gyógyító hatása bizonyított érrendszeri, mozgásszervi, reumatológiai betegségek esetén. A mofettázás értágító, immunrendszer...

Tovább olvasom »
Kedvezményes belépők kiállítóhelyekre

Kedvezményes belépők kiállítóhelyekre

Szállodánk Vendégeinek kedvezményes belépőket biztosítunk különböző kiállítóhelyekre. Parádra, Parádsasvárra, Mátreszentimrére, Mátrafüredre és Kisnánára.

Tovább olvasom »
Vendégvélemények

Vendégvélemények

"Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt. Az éttermi kínálat bőséges és nagyon finom volt, laktóz érzékenyként is megtaláltam a nekem megfelelő dolgokat, nagyon figyelmesek voltak. Gyönyörűen...

Tovább olvasom »
KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ

KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ

FOKOZOTT ÓVATOSSÁGGAL

Kérjük vendégeinket, fokozottan figyeljenek a higiénés szabályok betartására.

Tovább olvasom »