KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ

KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ

Mivel a szállodák még nem nyithatnak ki, ezért 2021.április 19-ig tart az üzemszüneti mód.
A 484/2020. (XI.10.) Korm.rendelet korlátozó rendelkezéseit 2021. április 8-ig meghosszabbította a kormány. A rendelet értelmében a szállodák nem fogadhatnak szabadidős céllal érkező vendégeket, ezért az Erzsébet Park Hotel***Superior szálloda 2021. április 8-ig ideiglenes üzemszüneti módban működik.

Az üzemszüneti móddal és a szálloda normál működésével kapcsolatos legtöbb kérdésére választ találhat a gyakori kérdések menüpontban.

A szálloda továbbra is elérhető telefonon reggel 8.00 és délután 4.00 óra között. A megnövekedett telefonos forgalom miatt kérjük szíves türelmüket, illetve javasoljuk, hogy elsősorban emailben keressék a szállodát. Minden beérkezett emailt feldolgozunk, megválaszolunk.

A 2021. április 19-ig tartó időszakra eső foglalásokat folyamatosan töröljük. A befizetett előleget egy későbbi időpontban fel tudják használni vagy a szálloda visszafizeti azt Önöknek, amennyiben úgy döntenek.

Kérjük kedves Vendégeinket, hogy a 2021.április 19. utáni foglalásaikat egyelőre ne mondják le, a későbbiekben rendelkezésre álló információk alapján döntsenek majd azokról.

A kormányrendelet vagy egyéb hatósági intézkedés vagy a körülmények változásának függvényében módosulhatnak a szállodai rendelkezések.

Vigyázzunk egymásra! Jó egészséget kívánunk!

Szeretettel várjuk Vendégeinket a jövőben, amikor majd újra lehet utazni!

Parádfürdő, 2021. április 7.

Erzsébet Park Hotel***Superior, Parádfürdő

Aktualitások, hírek a hotelből és környékünkről

KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ

KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ

Mivel a szállodák még nem nyithatnak ki, ezért 2021.április 19-ig tart az üzemszüneti mód.
A 484/2020. (XI.10.) Korm.rendelet korlátozó rendelkezéseit 2021. április 8-ig meghosszabbította a...

Tovább olvasom »
Vendégvélemények

Vendégvélemények

"Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt. Az éttermi kínálat bőséges és nagyon finom volt, laktóz érzékenyként is megtaláltam a nekem megfelelő dolgokat, nagyon figyelmesek voltak. Gyönyörűen...

Tovább olvasom »
Szállodai hírek

Szállodai hírek

Ebben a blokkban szállodánk aktuális híreit osztjuk meg Önökkel. 

Tudták, hogy szállodánk lakóvendégei több közeli kiállítóhelyre illetve múzeumba léphetnek be kedvezményes belépővel? Engedjék...

Tovább olvasom »
Mofetta kezelés

Mofetta kezelés

Széndioxidos gyógygázfürdő a Mátra szívében! A mofetta kezelés gyógyító hatása bizonyított érrendszeri, mozgásszervi, reumatológiai betegségek esetén. A mofettázás értágító, immunrendszer...

Tovább olvasom »