KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ

KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ

ÚJRANYITÁS MÁJUS 6-ÁN

Május 6-án újra megnyitottuk az Erzsébet Park Hotel***Superior szállodát minden kedves Vendégünk előtt.

Kormányrendeletben foglaltak alapján a szállodában a védettségi igazolvánnyal (zöld, plasztik kártya) rendelkező személyek, valamint a felügyeletük alatt lévő 18. életévét be nem töltött személyek tartózkodása megengedett. A bejelentkezés során a vendég a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) bemutatására felhívható. A 18 év alattiak esetében a személyi igazolvány, diákigazolvány is elkérhető az életkor bizonyítása érdekében, kivéve, ha nyilvánvaló, hogy az adott személy gyermek.

A szálloda üzemeltetője vagy vezetője, illetve az üzemeltető vagy a vezető alkalmazottja megtagadja a szálláshelyre történő bejelentkezését annak, aki a koronavírus elleni védettségét vagy az életkorát a rendeletben meghatározott módon nem igazolja. A befizetett előleget ebben az esetben kötbérként számlázza ki a szálloda.

Az üzleti, gazdasági továbbá oktatási tevékenység céljából a szállodába érkezők, továbbá a Magyar Honvédség, illetve a rendvédelmi szervek állományába tartozó, szolgálati feladatok ellátása érdekében elhelyezett személyek és a kirendelt egészségügyi dolgozók szállodai tartózkodása megengedett. Ennek feltétele, hogy a fenti célokkal érkező vendégek büntetőjogi felelősségük tudatában nyilatkozzanak az utazási célról, továbbá arról, hogy a rendeletek értelmében a szálloda wellness részlegét nem használhatják, és a szállodai tartózkodásuk alatt maszkot viselnek, valamint viselik a szálloda által biztosított karszalagot.

A szállodában a szabadidős céllal érkező vendég nem köteles maszkot viselni.

A szálloda wellness részlege is üzemelhet az érvényes rendelet alapján. A szálláshely wellness részlege a 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendeletben meghatározottak megtartása mellett üzemelhet. A szálláshelyen található wellness részleget (uszoda, fürdő, edző-, és fitneszterem stb.) kizárólag azon vendégek látogathatják, akik a koronavírus ellen védett személynek minősülnek. A szálloda wellnessrészlegét kizárólag szállóvendégek látogathatják.

A kormányrendelet vagy egyéb hatósági intézkedés vagy a körülmények változásának függvényében módosulhatnak a szállodai rendelkezések.

Az újranyitási időszakban 30 fő reggelizővendég alatti létszám esetén tányérszervizes reggelit biztosítunk vendégeinknek.

Szombatonként újraindulnak a délelőtti túrák. Figyeljék a programajánlatokat a recepciónál.

Az újraindítással és a szálloda működésével kapcsolatos legtöbb kérdésére választ találhat a gyakori kérdések menüpontban.

Vigyázzunk egymásra! Jó egészséget kívánunk!

Szeretettel várjuk Vendégeinket!

Parádfürdő, 2021. május 11.

Erzsébet Park Hotel***Superior, Parádfürdő

Aktualitások, hírek a hotelből és környékünkről

Nyári programok

Nyári programok

Nyáron érkező kedves Vendégeinknek a következő programokkal kedveskedünk: erdei barangolós túrázás, gyermekanimáció, élőzene, víziaerobik, csillagfényes éjszakai wellness

Programok az egész...

Tovább olvasom »
Ingyenes erdei barangolós túrák

Ingyenes erdei barangolós túrák

Túrázni egészséges, túrázni nagyszerű!

Idén sem hagyjuk a hozzánk érkező kedves Vendégeinket programok nélkül.

Tovább olvasom »
KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ

KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ

ÚJRANYITÁS MÁJUS 6-ÁN

Május 6-án újra megnyitottuk az Erzsébet Park Hotel***Superior szállodát minden kedves Vendégünk előtt.

Tovább olvasom »
Szállodai hírek

Szállodai hírek

Ebben a blokkban szállodánk aktuális híreit osztjuk meg Önökkel. 

Tudták, hogy szállodánk lakóvendégei több közeli kiállítóhelyre illetve múzeumba léphetnek be kedvezményes belépővel? Engedjék...

Tovább olvasom »