Szállodai hírek

Szállodai hírek

Ebben a blokkban szállodánk aktuális híreit osztjuk meg Önökkel.

Nálunk is elérhető a Bemer kezelés! Részletes információkért olvassa tovább tájékoztató anyagunkat

BEMER

Vitalitás, teljesítőképesség, egészség

Fizikai közérzet javítása:
immunerősítés
stresszoldás

Egy bizonyítottan hatásos fizikai hatóanyag, amely egy többdimenziós jelalak segítségével a korlátozott vagy zavart mikrokeringést az emberi testben nagy hatékonysággal stimulálja. Ezáltal a szervezet öngyógyító mechanizmusa aktivizálódik és támogatást kapnak a fontos szabályozási folyamatok.

A mikrokeringés jelentősége
A mikrokeringés az emberi vérkeringés funkcionálisan legfontosabb része, amely a véredények legkisebb, rendkívül szerteágazó hálózatában megy végbe. Itt létfontosságú szállítási feladatokat lát el: gondoskodik a szöveteknek és a szerveknek oxigénnel és tápanyagokkal való ellátásáról, az anyagcsere-végtermékek elszállításáról és az immunrendszer aktivizálásáról. Egy korlátozott, vagy zavart mikrokeringés következtében a sejtek gyorsabban öregszenek el, ami rossz közérzetet (hangulati zavar) és betegség oka lehet.

Az emberi szervezet
az emberi szív nappal kb. 15.000 liter vért pumpál keresztül a testükön. A BEMER-technológia gondoskodik a vér és összetevőinek jobb elosztásáról.
Az emberi testben másodpercenként 21 trilliárd anyagcsere-reakció játszódik le. A BEMER- technológia ezeknek a létfontosságú folyamatoknak a lezajlását segíti elő.
Az orvosi tankönyvek a világon több mint 45.000 betegséget írnak le. A BEMER-technológia segítséget nyújt sok betegség enyhítésében, megelőzésében ill. gyógyításában.

A mikrokeringést fenyegető veszélyek
A mikrokeringés is követi az élet általános törvényét és az idő előrehaladtával gyengül. Ez a folyamat azonban sok embernél a káros környezeti hatások, a rossz szokások és az egészségtelen életvitel következtében felgyorsul. Levegőszennyezés, környezeti méreganyagok, zaj, stressz, agresszió, depresszió, túl kevés alvás és mozgás, egészségtelen vagy egyoldalú táplálkozás, nikotin, alkohol vagy kábítószerek, amelyek mind negatív befolyással lehetnek a mikrokeringésre. A következmények: az immunrendszer gyengülése, fertőzésre való hajlam növekedése, gyengébb szabadgyök-ellenálló képesség, csökkenő teljesítőképesség, hangulati zavarok, a betegségekből való felgyógyulási folyamat és képesség zavara.

Stressz
Akár a munkában, akár otthon,a családban, a természetes környezetben, sőt még a szabadidőben végzett tevékenység során is okozhat betegséget a stressz. Befolyásolja a szervezet érzékenységét és a legkülönfélébb negatív hatások okozója lehet. A stressz megnövelheti a vér adrenalin, noradrenalin vagy cortisol koncentrációját, aminek következményeként a véredények tartós károsodása jön létre. Ezenkívül a különböző kutatási eredmények kimutatták, hogy a pszicho-szociális stressz képezi a szívbetegségek egyik rizikófaktorát.

Immunrendszer
Az immunrendszer a szervezet olyan komplex hálózata, amely „mobil beavatkozó csapat”formájában egy rendkívül kifinomult védekező rendszer segítségével kivédi a fertőzések 90%-át és az egészség ellen indított egyéb támadásokat. (Pl.: baktériumok, daganatos sejtek, vírusok, férgek, gombák, toxikus anyagok.) Ennek a komplikált védekező-mechanizmusnak egy részét képezik a fehérvérsejtek, melyek csaknem az egész testben előfordulnak és egy fertőzés vagy az egészségre mért más jellegű támadás esetén információs proteinek vagy hírvivő anyagok szabályozzák őket. Mindezen sokrétűen meghatározott véderő ellenére, az immunrendszer maga sem támadhatatlan. Betegségek és fertőzések ugyanúgy károsítják, mint a környezeti ártalmak,a hiányos táplálkozás, drogok, alkohol, a túl kevés alvás a túl sok stressz.

Aktualitások, hírek a hotelből és környékünkről

Környékbeli programok

Környékbeli programok

A hozzánk érkező kedves Vendégeinknek a következő programot ajánljuk: Minden szombaton ingyenes, vezetett túrával kedveskedünk Vendégeinknek.

Tovább olvasom »
Környékbeli látnivalók

Környékbeli látnivalók

Ismerjék meg tüzetesen a Parádfürdőn található Cifra istállót, melyet Ybl Miklós tervezett és Gróf Károlyi György építtetett a fürdőtelepi kastély mellé, melynek terveit Ybl...

Tovább olvasom »
Receptek

Receptek

Nem tudja mit főzzön a hétvégén családjának? Mi segítünk!

Ebben a blokkunkban környékbeli, autentikus ételeinkből fogunk Önöknek menüajánlatot készíteni, amiket természetesen...

Tovább olvasom »
Szállodai hírek

Szállodai hírek

Ebben a blokkban szállodánk aktuális híreit osztjuk meg Önökkel.

Nálunk is elérhető a Bemer kezelés! Részletes információkért olvassa tovább tájékoztató anyagunkat

Tovább olvasom »