Étterem

Éttermünkben megízlelheti a magyar konyha változatos ételeit. Célunk, hogy a hozzánk betérő vendégek üres gyomorral ne távozhassanak és élvezzék azokat a különleges ízeket, melyekről szakácsaink gondoskodnak.

Éttermünk összesen 150 fő befogadóképességű, mely több egyedi hangulatú teremből áll. Egy bordó színhatású 80 fős főétterem, egy 60 fő befogadására alkalmas, a természet színeit megelevenítő zöld étterem és egy különterem, mely meghitt helyszíne lehet egy kisebb családi rendezvénynek, nászutas- vagy üzleti ebédnek, vacsorának.

Kóstolja meg nálunk a speciális ízvilágú palóc ételeket, melyek receptjeit a környékbeli őslakos Palócok ihlették, fő alapanyagai a burgonya (mely ezen a vidéken hamarabb megjelent az ételekben, mint az ország más tájain), a bab (minden fajtája), a káposzta és a hagyma.

Vendégeinknek lehetőségük van megízlelni a méltán híres egri-, mátrai- és tokaji borokat, melyek fogyasztása különleges ízharmóniát biztosít a hozzájuk illő ételekkel.

Reggeli

A nap legfontosabb étkezése a reggeli, minden esetben büfé jellegű. A kínálat folyamatosan 3-4 féle melegételből és hideg felvágottakból, sajtokból áll; zöldségek, gyümölcsök, forró és hideg frissítő italok színesítik a választékot. Mindezt friss, környékbeli, régi palóc családi vállalkozásban működő pékség fenséges pékáruja koronázza meg.

Ebéd

Délben nyitva tartó éttermünk a' la carte étlapjáról bárki megtalálhatja az elképzeléseinek megfelelő bőséges adagú ételeket. Szakácsaink szívesen elkészítik a rendelkezésre álló alapanyagokból az Ön által kívánt ételeket. A későn távozó vendégek „Extra hosszabbítás” szolgáltatásunkkal az ebédet panziós étlapunk választékából fogyaszthatják el 3 fogásos menü formájában, hogy ne éhes gyomorral keljenek útra.

Vacsora

Panziós vacsoránk nem csak szállóvendégeink számára vehető igénybe. A kínálatunkban megtalálhatóak a palóc ételkülönlegességek is, melyek mellé mátrai és egri borokat kínálnak szakképzett felszolgálóink.

Tekintse meg kínálatunkat:

Erzsebet Park Hotel-Etterem Erzsebet Park Hotel-Kave Erzsebet Park Hotel-Etterem 2

Aktualitások, hírek a hotelből és környékünkről

Környékbeli programok

Környékbeli programok

A hozzánk érkező kedves Vendégeinknek a következő programot ajánljuk: Minden szombaton ingyenes, vezetett túrával kedveskedünk Vendégeinknek.

Tovább olvasom »
Környékbeli látnivalók

Környékbeli látnivalók

Ismerjék meg tüzetesen a Parádfürdőn található Cifra istállót, melyet Ybl Miklós tervezett és Gróf Károlyi György építtetett a fürdőtelepi kastély mellé, melynek terveit Ybl...

Tovább olvasom »
Receptek

Receptek

Nem tudja mit főzzön a hétvégén családjának? Mi segítünk!

Ebben a blokkunkban környékbeli, autentikus ételeinkből fogunk Önöknek menüajánlatot készíteni, amiket természetesen...

Tovább olvasom »
Szállodai hírek

Szállodai hírek

Ebben a blokkban szállodánk aktuális híreit osztjuk meg Önökkel.

Nálunk is elérhető a Bemer kezelés! Részletes információkért olvassa tovább tájékoztató anyagunkat

Tovább olvasom »