Írjon vendégkönyvünkbe!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Rusznyák Attila
  2019. 08. 04. 11:50
  Kedves Erzsébet Park Hotel!

  Először is szeretném megköszönni minden dolgozójuknak , hogy egy csodálatos hetet tölthettünk el ebben a gyönyörű környezetben! A szoba tiszta a konyhájuk remek és változatos, a személyzet udvarias, kedves és mosolygós! Külön köszönet a Zsuzsanna szárny bárjában dolgozó hölgyeknek : Virágnak és Krisztinának a kedvességükért! Jövőre találkozunk!
 • Kangyalka Szilvia
  2019. 05. 18. 23:17
  Istenien éreztem magamat ajanlani fogom mindenkinek!!

  Most voltam másodszor a szállodában minden tökéletes volt!!

  A kiszolgálló személyzet és a recepciósok nagyon kedvesek és segítőkészek azt még le kell írnom hogy az egyik Pincér fiú hatalmas forma ilyen barátságos beszédes és emberbarát Pincérrel még nem találkoztam tartsák meg és becsüljék meg nagyon szerették az emberek is gratula!

  Én biztos vissza megyek még oda!

  További sok sikert kívánok Önöknek!!

  Még találkozunk!!
 • Benková Zlatica
  2019. 04. 20. 14:10
  Kedves Erzsébet Park Hotel!

  Nagyon szépen köszönjük azt a 4 csodálatos napot amit eltölthettünk Önöknél. Mesébe illő környezetben, segítőkész személyzet, kényelmes nagy szoba 1117, isteni finom ételek, pihentető wellness, kényeztető masszázs, és még sorolhatnám
 • Rékasi Róbert
  2019. 04. 18. 16:40
  Nagyon szép a hely és nagyon finomak a reggelik az ebédek és a vacsorák is. Ajánlom minden embernek, hogy legalább egyszer jöjjenek ide és próbálják ki ezt a szállodát, mert ez egy élmégy lesz az önök számára is.
 • Szmolka Zsuzsanna
  2019. 01. 30. 14:50
  Kedves Erzsébet Hotel!

  Már másodszor voltunk Önöknél és ismét nagyon kellemesen éreztük magunkat! Kedves, udvarias személyzet, rend és tisztaság a Hotel egész területén! Csak ajánlani tudjuk Önöket mindenkinek!!!! Ott felejtettünk egy számunkra fontos tárgyat, melyet elpostáztak részünkre. Nagyon köszönjük!
 • Ádám
  2018. 06. 27. 16:11
  Köszönjük a lehetőséget és remek volt minden, mint nekem mint kollegáinknak. Üdvölettel https://www.xrs.hu Csapata :)
 • Csípő Krisztina
  2017. 12. 30. 19:24
  Kedves Vendéglátók! Köszönjük a szálloda dolgozóinak, hogy 4 csodálatos napot tölthetünk Önöknél! Pihenésünket, feltöltődésünket a készséges és mosolygós személyzet, és a kiváló éttermi kínálat (isteni legényfogó leves és "hegyi ember.." desszert) feledhetetlenné tette!!! Köszönjük még egyszer és nagyon sok sikert kívánunk a munkájukhoz! Cs. Krisztina és Sz.László
 • Ági,Lajos és Laura
  2017. 08. 15. 17:33
  A hétvégét töltöttük ott,minden szuper volt kedvesek,az ellátás remek az étteremben az ételek nagyon finomak és bőségesek.Hamarosan vissszajövünk!Köszönjük!!!
 • Szabó Zoltánné
  2017. 02. 12. 19:45
  Tisztelt Erzsébet Park Hotel!  Visszatérő vendégekként töltöttünk ismét egy szép hétvégét Önöknél. Mi a véleményünk? Májusi időpontra már le is foglaltunk két szobát 5 főre.

  Az élményeink megosztása után a lányomék is úgy döntöttek, hogy márciusban az Önök vendégei lesznek egy baráti házaspárral együtt. Ezzel azt hiszem, már mindent elmondtunk. Mindenkinek szívesen ajánljuk az Önök hoteljét és jó hírüket visszük tovább!

 • Bácskainé Balogh Marianna
  2016. 11. 26. 13:24
  Kedves Hotel!

  Múlt héten voltunk először Önöknél, de úgy érzem nem utoljára. Nagyon jól éreztük magunkat, minden remek volt. A környék is meseszép. :) A dolgozók nagyon kedvesek, mosolygósak. Csak ajánlani tudjuk!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Aktualitások, hírek a hotelből és környékünkről

Nyári programok

Nyári programok

Nyáron érkező kedves Vendégeinknek a következő programokkal kedveskedünk: erdei barangolós túrázás, gyermekanimáció, élőzene, víziaerobik, csillagfényes éjszakai wellness

Programok az egész...

Tovább olvasom »
Vendégvélemények

Vendégvélemények

"Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt. Az éttermi kínálat bőséges és nagyon finom volt, laktóz érzékenyként is megtaláltam a nekem megfelelő dolgokat, nagyon figyelmesek voltak. Gyönyörűen...

Tovább olvasom »
KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ

KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ

VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY NÉLKÜL

Mostantól védettségi igazolvány nélkül lehet belépni a szálláshelyekre, vendéglátó üzletekbe.

Tovább olvasom »
Szállodai hírek

Szállodai hírek

Ebben a blokkban szállodánk aktuális híreit osztjuk meg Önökkel. 

Tudták, hogy szállodánk lakóvendégei több közeli kiállítóhelyre illetve múzeumba léphetnek be kedvezményes belépővel? Engedjék...

Tovább olvasom »