Sportolási lehetőségek

Fitnesz terem

Fitnesz terem

Erzsébet-szárnyi épületünk wellness részlegében egy fitnesz terem várja vendégeinket, hogy rossz idő esetén is lehetőségük legyen az edzésre. A terem használata szállóvendégeink részére díjmentes.

Fitnesz termünk felszerelései: Lábizom erősítő, combizom erősítő, karizom-bicepsz erősítő, váll-hát erősítő-álló, hasizom (függesztő) gép, fekvenyomópad, ülvenyomópad, felülő gép, váll-hát erősítő-ülő, forgótárcsás alakformáló, tárcsás kar-bicepsz erősítő, lépegető, hasaló gép-hátizom erősítő.

A terem nyitva tartása minden nap: 7 - 10 h / 15-21 h.

Gyalogtúra

Gyalogtúra

A Mátra különleges vonzerővel bíró természetjáró, kiránduló régió, ahol könnyű erdei séták és nehezebb túrák egyaránt vállalhatók. A szállodából indulva a fizikai erőnlét és a rendelkezésre álló idő függvényében több túraútvonal is választható. A recepción szívesen ajánljuk csodálatos erdei túraútvonalainkat Vendégeinknek.

Kerékpár

Kerékpár

A Mátra aszfaltos és földútjai kiváló kerékpározási lehetőséget nyújtanak a kihívásokat kereső Vendégek számára, akik jó idő esetén kétkeréken kívánják felfedezni a környék szépségeit. A szállodában felnőtt és gyermek kerékpárok is bérelhetők.

Környékbeli kerékpárutakról térkép itt található.

Ár: 500 Ft/kerékpár/óra

PingPong

PingPong

Két pingpongasztal térítésmentesen használható a szálloda vendégei által, ha az időjárás engedi. Ütőt és labdát a recepción adunk hozzá térítésmentesen.

Labdajátékok & Tollaslabda

Labdajátékok & Tollaslabda

Focilabdát és röplabdát is biztosítunk Vendégeink részére térítésmentesen. A szálloda parkjában lehetőség van tollaslabdázásra is, tollasütőt és tollaslabdát a recepción díjtalanul lehet kérni.

Foci a parkban

Foci a parkban

Szállodánk parkja várja a futballt imádó kicsiket és nagyokat is. Kapuk a parkban, indulhat a játék!  Labdát természetesen ingyenesen biztosítunk.

Nordic walking

Nordic walking

A nordic walking a sífutáshoz hasonló, a síszezonon kívüli időszakban is gyakorolható, a teljes testet alaposan átmozgató fitnesz edzési módszer. A Finnországból világszerte elterjedt mozgás könnyen elsajátítható, ezért örvend népszerűségnek. A recepción térítésmentesen igényelhetők a gyalogos hegyi túrákhoz állítható magasságú nordic walking botok.

Futás

Futás

Szállodánk parkjából egy lépcsősoron lehet megközelíteni a parádfürdői parkot, ahol 500 méteres "körök" futhatók árnyas fák között, a természet ölelésében.

Sípark

Sípark

A Sípark a Felső-Mátrában található az ország legmagasabban fekvő hegyi falvainak ölelésében, Galyatetőtől 6, Budapesttől pedig alig 100 km-re. A SÍPARK pályarendszere a Három falu templomával szemben a műút túloldalán található Sztepán-réti nagy parkolótól indul, s a Rubonya-hegy (821 m tszf.) északi-észak-nyugati oldalán halad lefelé a Mátraszentistván alatt csörgedező Hutahelyi-patak (676 m tszf.) völgyébe. 

Távolság: 25,6 km/ 33 perc autóval.
Cím: 3235 Mátraszentimre, Mátrai Tájvédelmi Körzet
Tel: +36-37/376-685