Sportolási lehetőségek

Fitnesz terem

Fitnesz terem

Erzsébet-szárnyi épületünk wellness részlegében egy fitnesz terem várja vendégeinket, hogy rossz idő esetén is lehetőségük legyen az edzésre. A terem használata szállóvendégeink részére díjmentes.

Fitnesz termünk felszerelései: Lábizom erősítő, combizom erősítő, karizom-bicepsz erősítő, váll-hát erősítő-álló, hasizom (függesztő) gép, fekvenyomópad, ülvenyomópad, felülő gép, váll-hát erősítő-ülő, forgótárcsás alakformáló, tárcsás kar-bicepsz erősítő, lépegető, hasaló gép-hátizom erősítő.

Gyalogtúra

Gyalogtúra

A Mátra különleges vonzerővel bíró természetjáró, kiránduló régió, ahol könnyű erdei séták és nehezebb túrák egyaránt vállalhatók. A szállodából indulva a fizikai erőnlét és a rendelkezésre álló idő függvényében több túraútvonal is választható. A recepción szívesen ajánljuk csodálatos erdei túraútvonalainkat Vendégeinknek.

Kerékpár

Kerékpár

A Mátra aszfaltos és földútjai kiváló kerékpározási lehetőséget nyújtanak a kihívásokat kereső Vendégek számára, akik jó idő esetén kétkeréken kívánják felfedezni a környék szépségeit. A szállodában felnőtt és gyermek kerékpárok is bérelhetők.

Környékbeli kerékpárutakról térkép itt található.

Ár: 500 Ft/kerékpár/óra

Sípark

Sípark

Sípark: kihagyhatatlan alpesi síélmény itthon 

Hazánk leghangulatosabb sípályái várnak Rád a mátraszentistváni Síparkban! Csatolj be 822 méter magasan, síeld be a 4 km hosszú pályarendszer 10 pályáját, vagy gyönyörködj az éjszaka fényeiben a kivilágított esti síelések alkalmán. Próbáld ki a Panorámaliftet, Magyarország legmodernebb négyüléses liftjét, és térj be a romantikus rönk Hüttében egy szívet melengető gőzgombócra, vagy egy isteni kávéra.  

Még nem tudsz síelni? Gyere el hozzánk és tanulj profi sí- és snowboard oktatóinktól, majd tedd próbára tudásodat a kezdő sízőknek kialakított kék pályákon. A kis apróságokról sem feledkeztünk meg, síovinkban remek havas szórakozást kínálunk a legkisebbeknek is.

Felszerelést sem kell hoznod, csak ugorj be a síkölcsönzőnkbe és válogass kedvedre a profi felszerelések között. 

Mi várunk Rád! Ugye készen állsz az izgalmas síkalandokra?

Távolság: 25,6 km/ 33 perc autóval.
Cím: 3235 Mátraszentimre, Mátrai Tájvédelmi Körzet
Tel: +36-37/376-685

PingPong

PingPong

Két pingpongasztal térítésmentesen használható a szálloda vendégei által, ha az időjárás engedi. Ütőt és labdát a recepción adunk hozzá térítésmentesen.

Labdajátékok & Tollaslabda

Labdajátékok & Tollaslabda

Focilabdát és röplabdát is biztosítunk Vendégeink részére térítésmentesen. A szálloda parkjában lehetőség van tollaslabdázásra is, tollasütőt és tollaslabdát a recepción díjtalanul lehet kérni.

Foci a parkban

Foci a parkban

Szállodánk parkja várja a futballt imádó kicsiket és nagyokat is. Kapuk a parkban, indulhat a játék!  Labdát természetesen ingyenesen biztosítunk.

Nordic walking

Nordic walking

A nordic walking a sífutáshoz hasonló, a síszezonon kívüli időszakban is gyakorolható, a teljes testet alaposan átmozgató fitnesz edzési módszer. A Finnországból világszerte elterjedt mozgás könnyen elsajátítható, ezért örvend népszerűségnek. A recepción térítésmentesen igényelhetők a gyalogos hegyi túrákhoz állítható magasságú nordic walking botok.

Futás

Futás

Szállodánk parkjából egy lépcsősoron lehet megközelíteni a parádfürdői parkot, ahol 500 méteres "körök" futhatók árnyas fák között, a természet ölelésében.