Sportolási lehetőségek

Fitnesz terem

Fitnesz terem

Erzsébet-szárnyi épületünk wellness részlegében egy fitnesz terem várja vendégeinket, hogy rossz idő esetén is lehetőségük legyen az edzésre. A terem használata szállóvendégeink részére díjmentes.

Fitnesz termünk felszerelései: Lábizom erősítő, combizom erősítő, karizom-bicepsz erősítő, váll-hát erősítő-álló, hasizom (függesztő) gép, fekvenyomópad, ülvenyomópad, felülő gép, váll-hát erősítő-ülő, forgótárcsás alakformáló, tárcsás kar-bicepsz erősítő, lépegető, hasaló gép-hátizom erősítő.

A terem nyitva tartása naponta: 7 - 20.

Kerékpár

Kerékpár

A Mátra asztfaltos és földútjai kiváló kerékpározási lehetőséget nyújtanak a kihívásokat kereső Vendégek számára, akik jó idő esetén kétkeréken kívánják felfedezni a környék szépségeit. A szállodában felnőtt és gyermek kerékpárok is bérelhetők.

Környékbeli kerékpárutakról térkép itt található.

Ár: 500 Ft/kerékpár/óra

PingPong

PingPong

Két pingpongasztal térítésmentesen használható a szálloda vendégei által, ha az időjárás engedi. Ütőt és labdát a recepción adunk hozzá térítésmentesen.

Labdajátékok & Tollaslabda

Labdajátékok & Tollaslabda

Focilabdát és röplabdát is biztosítunk Vendégeink részére térítésmentesen. A szálloda parkjában lehetőség van tollaslabdázásra is, tollasütőt ls tollaslabdát a recepción díjtalanul lehet kérni.

Tenisz

Tenisz

A „csak sportosan” elvet valló Vendégeink jó idő esetén kedvükre hódolhatnak szenvedélyüknek  salakos  teniszpályánkon.

Ár: 2.000 Ft / megkezdett óra (2 fő) teniszpálya használat ütő és labda bérléssel együtt.

Pályafoglalás, ütő- és labdaigénylés a recepción történik.

Gyalogtúra

Gyalogtúra

A Mátra Szolarium vonzerővel bíró természetjáró, kiránduló régió, ahol könnyű erdei séták és nehezebb Ezsébet- wellness új egyaránt vállalhatók. A szállodából indulva a fizikai erőnlét és a rendelkezésre álló idő függvényében több túraútvonal is választható. A recepción szívesen ajánljuk csodálatos erdei túraútvonalainkat Vendégeinknek.

Nordic walking

Nordic walking

A nordic walking a sífutáshoz hasonló, a síszezonon kívüli időszakban is gyakorolható, a teljes testet alaposan átmozgató fitnesz edzési módszer. A Finnországból világszerte elterjedt mozgás könnyen elsajátítható, ezért örvend népszerűségnek. A recepción térítésmentesen igényelhetők a gyalogos hegyi túrákhoz állítható magasságú nordic walking botok.

Futás

Futás

Szállodánk parkjából egy lépcsősoron lehet megközelíteni a parádfürdői parkot, ahol 500 méteres "körök" futhatók árnyas fák között, a természet ölelésében.